Man (63) zwaar toegetakeld in Arnhem

Geplaatst op 5 februari 2015, om 10:47 uur

foto: Persbureau HeitinkARNHEM – Op de Oude Kraan in Arnhem is zondagmiddag een 63-jarige Arnhemmer ernstig mishandeld door twee mannen. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer liep die zondag omstreeks 15.15 uur over de ventweg van de Oude Kraan toen er een grijze Fiat met hoge snelheid aan kwam rijden en stopte. Een van de inzittenden stapte uit en sloeg de Arnhemmer zonder aanleiding in het gezicht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Toen het slachtoffer een tweede aanval wilde afweren stapte ook de andere inzittende uit. Vervolgens ontstond er een gevecht tussen de drie mannen, waarbij een van hen de Arnhemmer probeerde te steken met een mes. Kort daarop stapten beide mannen weer in en reden weg richting Oosterbeek. Het slachtoffer had verwondingen opgelopen maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De eerste dader heeft een kaal hoofd, een verzorgd uiterlijk, is rond de 40 jaar oud, een blanke huidskleur en is rond 1,75 – 1,80 meter lang. De ander dader heeft kort stekelig blond haar, had een grijze jas aan met een blauwe spijkerbroek. Hij had een blanke huidskleur en is rond de 25 á 35 jaar en rond de 1,80 - 1,85 meter lang.

De auto waarin beiden reden was een grijze Fiat, ouder model stationcar. Getuigen die iets van het voorval hebben gezien of die de mannen menen te herkennen worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.