Zware mishandeling in Westervoort

Geplaatst op 14 februari 2015, om 19:38 uur

foto: Roland HeitinkWESTERVOORT – Vier mannen zouden vrijdagavond tegen half 9 een woning aan de Swarte Dreef zijn binnengedrongen en twee aanwezige personen, een man en een vrouw, mishandeld hebben. Toen beiden naar buiten wisten te komen, ging de mishandeling daar verder. Inmiddels was de politie gewaarschuwd.

Toen die met meerdere eenheden ter plaatse kwam, bleken de verdachten er al vandoor, vermoedelijk in een grijze VW Caddy. Het politieonderzoek is nog volop gaande.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Beide slachtoffers, een 45-jarige man en 43-jarige vrouw, liepen als gevolg van de mishandeling diverse verwondingen op, de man onder andere een hoofdwond. Ze hebben zich onder doktersbehandeling moeten stellen en hebben inmiddels aangifte gedaan. Forensische opsporing heeft sporenonderzoek gedaan en er is een buurtonderzoek gehouden. Getuigen van het voorval, die nog niet met de politie hebben gesproken, mensen die de grijze VW Caddy in de directe omgeving hebben gezien of anderszins meer informatie hebben, worden verzocht om contact op te nemen met de recherche via 0900-8844.