Automobilist ernstig gewond bij ongeval - GelreNieuws.nl

Automobilist ernstig gewond bij ongeval

Geplaatst op 4 maart 2015, om 18:02 uur

foto: Roland HeitinkTERBORG – Op woensdag vond er op de kruising Varsseveldseweg met de Munstermanstraat een aanrijding plaats tussen een bestelauto en een personenauto. De bestuurder van de personenauto is naar het ziekenhuis gebracht en hier bleek, dat hij vlak voor het ongeval onwel is geraakt.

De politie kreeg omstreeks 14.40 uur een melding van een ongeval op de voorrangskruising. Bij de komst van de hulpverleningsdiensten lang een auto aan de rand van de sloot te bungelen en dreigde om te vallen. Door een snelle ingreep van een omstander kon de personenauto vastgezet worden. De bestuurder, een 80-jarige inwoner uit Silvolde was niet aanspreekbaar en was ernstig gewond.

De arts van de gewaarschuwde traumahelikopter ging mee in de ambulance voor de behandeling van het slachtoffer. De andere bestuurder, een 34-jarige man uit Hagelstein raakte niet gewond. Uit een eerste onderzoek bleek, dat het slachtoffer met geringe snelheid de voorrangskruising naderde, maar niet stopte. Hierdoor ontstond een aanrijding en later bleek, dat de man vlak voor het ongeval onwel is geraakt.