Weer brandstichting in Zevenaar - GelreNieuws        

Weer brandstichting in Zevenaar

Geplaatst op 18 april 2015, om 04:48 uur

foto: Roland HeitinkZEVENAAR – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er opnieuw een mogelijke brandstichting plaatsgevonden in Zevenaar. Dit maal was het raak op Het Laar.

Rond 3.30 uur schrok een buurtbewoner, die nog wakker was, van een knal. Hij keek naar buiten en zag het stapeltje oud papier voor een voordeur van een woning in brand staan. Hij belde direct het alarmnummer, politie en brandweer werden opgeroepen.

Door adequaat optreden van de buurtbewoner en de politie is de brand klein gebleven en was het vuur snel geblust. De brandweer hoefde uiteindelijk niet meer ter plaatse te komen.

Het is de laatste tijden onrustig in Zevenaar. Zo was er onder andere in de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 maart een stapel pallets in vlammen opgegaan aan de Hunneveldweg. Afgelopen woensdag op donderdag nacht stond er een papiercontainer in brand bij de Spar in Zevenaar.

Buurtbewoners die afgelopen nacht wat gemerkt of gezien hebben, of de afgelopen tijd bij de brandjes, kunnen contact opnemen met de politie op het nummer: 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.