Team Brinkhuis fietst voor hun overleden moeder

Geplaatst op 10 mei 2015, om 12:56 uur

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkZEVENAAR – Vader Anton en zijn drie zonen Rolf, Frank en Arno gaan de Alpe d’HuZes fietsen als eerbetoon voor hun vrouw en moeder Gemma Brinkhuis. Ze overleed vorig jaar aan alvleesklierkanker.

In Zevenaar hebben ze zaterdagmiddag 12.00 uur tot zondag 12.00 uur in totaal 24 uur elkaar afgewisseld om te fietsen op een rollerbank. Daarmee hebben ze ruim 1000 euro aan donaties opgehaald, laat Anton Brinkhuis weten aan GelreNieuws. Maar hiermee zijn we er nog lang niet verteld hij aan ons. ‘In totaal is er nu ruim 5600 euro opgehaald, maar ons doelbedrag is 10.000 euro en dat betekent dat we pas net over de helft zijn’.

Gemma Brinkhuis overleed in juli 2014 op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. ‘Een zware inspanning als herinnering aan de zware 10 maanden die zij en wij hebben geleden vanwege haar ziekte. We willen hiermee € 10.000,- ophalen voor wetenschappelijk onderzoek, zodat te zijner tijd kanker niet meer dodelijk zal zijn en het leed wat wij hebben geleden anderen bespaard blijft’.

Mensen die een donatie aan dit team willen doen, kunnen dat hier doen. ( http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/team-brinkhuis )