Bruisende 20e editie Farm & Country Fair Aalten

Geplaatst op 27 juni 2015, om 21:25 uur

Foto: Charles MollAALTEN- Vandaag was alweer de tweede dag van de Farm & Country Fair in Aalten waar veel toeschouwers op af kwamen. Zondag is de laatste dag.

De Farm & Country Fair wordt dit jaar voor de 20e keer gehouden. Er is van alles te beleven voor jong en oud. Het ene moment zit je middenin het boerderijleven en het volgende moment zit je in de spectaculaire show van de Motorradstaffel Polizei Hamburg. Tussendoor zie je alles op het gebied van kleding, snuisterijen en kookkunst.

Het Vintage Festival is zeker de moeite waard om te bekijken. Nostalgie van de jaren vijftig en zestig maar al snel loop je in het Paardendorp, Schapendorp, Hondendorp en Kleindierendorp. De roofvogelshow trok veel bekijks en jong en oud mochten ervaren hoe een roofvogel aan komt vliegen en op je arm komt zitten. Best spannend!

Voor de kinderen is er werkelijk van alles te doen. Het Follybos en het Follyrijk met daarnaast een klautertoren. Uitdagend en met veel ontdekkingen.

Zin in een heerlijke suikerspin of wil je wat anders eten of drinken. Er is volop variatie en dat is kenmerkend voor deze Fair, die wederom een groot succes is.

Verslag: Charles Moll. Fotoreportage: Hidde jan van Beek, Charles Moll en Ron Ebbers.