Man probeert buurman met mes te steken in Ooij

Geplaatst op 6 juni 2015, om 12:07 uur

foto: Roland HeitinkOOIJ – Bij een burenruzie heeft een 28-jarige inwoner van Ooij vrijdagavond geprobeerd om zijn buurman met een groot mes te steken. De man kon even later worden aangehouden. Het slachtoffer liep een snijwond aan zijn arm op.

De politie kreeg een melding dat twee buurmannen in de Loeffenstraat aan het vechten waren. Ter plaatse bleek dat een 44-jarige man naar de tuin van zijn buurman was gelopen om te vragen of de muziek wat zachter kon. De man kreeg direct een stoel naar zijn hoofd geslingerd. Daarop liep de 28-jarige naar binnen, pakte een groot mes, en kwam daarmee op de 44-jarige af. Hij probeerde meerdere keren om de 44-jarige te steken. Het slachtoffer wist het mes af te weren maar liep daarbij wel een steekwond in zijn arm op. De 28-jarige man was daarna op zijn fiets gestapt en weggereden.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Omdat vrij snel bekend was waar de verdachte naartoe gereden zou zijn, kon hij even later in Ubbergen worden aangehouden. De man is ingesloten. Hij wordt verdachte van poging tot doodslag.