Politie zoekt meisje als getuige van diefstal bij Powerhorse Duiven

Geplaatst op 2 juni 2015, om 13:49 uur

foto: Charles MollDUIVEN – Afgelopen zaterdag stond aan het doorlopende pad aan de Horsterparklaan een snoepwagen geparkeerd bij het evenement Powerhorse. Naast deze wagen/winkel stond een tafel waarop ook diverse goederen voor de verkoop stonden. Omstreeks 15.45 uur is er door een jongen van ongeveer 16 jaar oud op een zwarte fiets een doos vol met elektrische sigaretten van de tafel gestolen.

Er is aangifte gedaan van diefstal bij de politie, laten zij weten op Facebook.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De aangever heeft rennend nog de achtervolging ingezet op de hard, richting Duiven, weg fietsende jongen. Toen hij, helaas zonder resultaat, terug liep naar zijn wagen/winkel werd hij aangesproken door een blond meisje met een roze jas aan. Zij heeft tegen de aangever gezegd dat zij de jongen op de fiets kent. De aangever is door alle commotie vergeten de gegevens van dit meisje op te schrijven. Voor de politie is vooralsnog onbekend gebleven wie de dader is. De politie van Duiven is dan ook op zoek naar het meisje zodat er een getuige verklaring opgenomen kan worden.

Ben of ken je het meisje die de aangever aansprak of bent u ook getuige geweest van de diefstal neem dan contact met de politie op. Dit contact kan via een privé bericht op deze Facebookpagina of via het algemene politie telefoonnummer 0900-8844.