Doorgereden na aanrijding met fietsster (16) - GelreNieuws        

Doorgereden na aanrijding met fietsster (16)

Geplaatst op 11 juli 2015, om 13:58 uur

politie_copyright-robindonderwinkelDOETINCHEM – De politie is op zoek naar een automobilist die in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Gaswal een 16-jarig meisje heeft aangereden. Na de aanrijding is de automobilist er vandoor gegaan zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

Het meisje fietste rond 02.50 uur over de Waterstraat en wilde de Gaswal oversteken. Voor haar kwam van links een witte auto aanrijden die de Kapoeniestraat in reed. De auto raakte het meisje frontaal. De automobiliste is even verderop gestopt maar daarna direct weer doorgereden. Gelukkig raakte het slachtoffer slechts licht gewond aan haar pols. Volgens getuigen betrof het een witte Ford Escort sedan met mogelijk de cijfers 49 in het kenteken.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar meer getuigen van de aanrijding en naar mensen die eventueel informatie kunnen geven over de beschreven auto.
Zij kunnen contact opnemen met de politie in Doetinchem via telefoonnummer 0900-8844. Ook is het mogelijk anoniem informatie door te geven via Meld Misdaad Anoniem via nummer 0800-7000.