Grote ravage bij ongeval Arnhem: wonderbaarlijk niemand gewond - GelreNieuws.nl

Grote ravage bij ongeval Arnhem: wonderbaarlijk niemand gewond

Geplaatst op 12 juli 2015, om 03:18 uur

foto: Roland Heitink/ Persbureau HeitinkARNHEM – Een grote ravage zaterdag laat op de avond toen twee auto’s met elkaar in botsing kwamen op de Amsterdamseweg in Arnhem. Een auto kwam op z’n zij in de bosjes tot stilstand. Wonderbaarlijk raakte niemand gewond.

Het ongeluk gebeurde 23.45 uur. Een medewerker van Van der Valk Hotel was klaar met werk en reed weg. Toen ze groen kreeg bij het verkeerslicht reed ze de Amsterdamseweg op. Een links komende automobilist met hoge snelheid reed hoogstwaarschijnlijk door het rode verkeerslicht en ramde de voorkant van de auto die net weg reed bij het Hotel. Vervolgens zou de auto meerdere malen over de kop zijn gegaan, schampte een boom en zou uiteindelijk gelanceerd zijn in de bosjes bij de parkeerplaats van het hotel. Een geparkeerde auto op de parkeerplaats liep lichte schade op.

De bestuurder werd door gasten van het Van der Valk Hotel uit zijn auto gehaald. De bestuurder is gecontroleerd in de ambulance, maar raakte wonderbaarlijk niet gewond. Ook de medewerker van het hotel die betrokken was bij de aanrijding raakte niet gewond.