Laatste Zwarte Cross kaarten nu in de verkoop

Geplaatst op 13 juli 2015, om 11:58 uur

zwartecross_in_itemLICHTENVOORDE – Vorige week donderdag maakte de Zwarte Cross organisatie al bekend dat de zaterdag dagkaarten en de campingkaarten waren uitverkocht. Afgelopen weekend werden ook de laatste zondag dagkaarten verkocht. Dit betekent dat alleen de dagkaarten voor vrijdag 24 juli nog verkrijgbaar zijn.

De voorverkoop voor de Zwarte Cross 2015 gaat vanaf de start in november als een raket en is beter dan ooit. De drie-dagenkaarten zijn ook uitverkocht en luxe kampeerhotel ‘Grasnapolsky’ was reeds ruim van te voren volgeboekt. Op het moment van verzending van dit persbericht is 69% van de vrijdagkaarten verkocht en men kan zich ook nog inschrijven voor deelname aan de Demonstratieklasse op deze dag. De organisatie houdt er rekening mee dat de Zwarte Cross uiteindelijk volledig zal uitverkopen.

Het is de eerste keer dat de zaterdag- en zondagkaarten voorafgaand aan het festival zijn uitverkocht. Voorgaande jaren werden de laatste dagkaarten nog aan de dagkassa verkocht en werd het “één er in, één er uit”-principe gehanteerd. Dit zal bij de komende editie niet het geval zijn. Op deze dagen zullen er 65.000 mensen op festivalterrein de Schans aanwezig zijn. Mensen zonder kaart wordt afgeraden om op donderdag, zaterdag en zondag af te reizen naar de Zwarte Cross.

Volledig programma op alle dagen
Voor alle festivaldagen geldt dat er een volledig programma wordt aangeboden met muziek, cross, theater en stunts. Op de vrijdag treden onder o.a. Anouk, John Coffee, Blues Pills, Band Of Skulls Motorband, Mr. Polska en Bert Wagendorp op en kunnen bezoekers meedoen en/of mee joelen met de nieuwe Demonstratieklasse.