Man (64) bewusteloos geslagen bij kermis in Ulft

Geplaatst op 12 juli 2015, om 18:25 uur

foto: Roland HeitinkULFT – Een 64-jarige man uit Ulft is na een bezoek zaterdagavond bij de kermis in zijn woonplaats het ziekenhuis inslagen. De man was zelfs bewusteloos door de ernstige mishandeling. Dat meldt de familie tegenover GelreNieuws.

Het incident gebeurde rond 23.30 uur. Het slachtoffer had een woordenwisseling in de feesttent bij de kermis op de Kennedyplein in Ulft. Het slachtoffer besloot maar naar huis te gaan, om escalatie te voorkomen. De verdachte ging achter net slachtoffer aan. Net buiten het kermisterrein mishandelde de verdachte het slachtoffer zo erg dat hij bewusteloos werd geslagen. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij afgelopen nacht ter observatie verbleef. Hij had onder andere een bloeding in de hersenen, meerdere hoofdwonden en een gebroken hand. Ook zou hij een deel van zijn wenkbrauwen kwijt zijn.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Toen het slachtoffer weer bij kennis kwam in de ambulance kon hij direct een signalement geven van de verdachte. Na een korte zoekactie van de politie troffen zij in de feesttent de verdachte aan. Hij is aangehouden en ingesloten. Er is tegen de verdachte aangifte gedaan door het slachtoffer.