Vrouw aangerand in Kronenburgerpark Nijmegen

Geplaatst op 22 juli 2015, om 14:03 uur

foto: Roland HeitinkNIJMEGEN– Woensdagochtend rond 07.00 uur is een vrouw aangerand in het Kronenburgerpark. De vrouw was op weg naar haar werk, toen zij door een nog onbekende man van achteren werd vastgegrepen en de bosjes werd ingetrokken.

Toen de vrouw het park binnenliep, zag ze een man op een fiets naar haar kijken. Op dat moment zocht ze er niets achter. Later zag ze dat de man die haar aanrandde dezelfde man was die ze eerder had gezien. De man werd opgeschrikt door omstanders en ging er op zijn fiets richting centrum vandoor. Drie getuigen die op dat moment ook in het park waren, hebben nog naar de verdachte gezocht, maar hem helaas niet meer aangetroffen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Signalement verdachte
Het betreft een blanke man van ongeveer 25 tot 30 jaar oud. Hij heeft bruin krullend haar en is brildragend. Hij droeg donkere kleding. Via Burgernet is een bericht verspreid met het signalement van de verdachte.

De politie komt graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Heeft u iets gezien dat met dit incident te maken kan hebben, neem dan contact op met de politie via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000