Bewoner gewond na gewapende woningoverval Arnhem

Geplaatst op 30 augustus 2015, om 13:17 uur

foto:ARNHEM – Er is politieonderzoek gaande naar een gewapende overval op een woning aan de Faberkamp in Arnhem zondagochtend rond 11.00 uur. Twee mannen drongen de woning binnen.

Tijdens een worsteling raakte een 75-jarige bewoner gewond aan zijn hoofd. Met onbekende buit renden de daders weg richting de Lange Water. De politie zoekt getuigen. De 75-jarige man is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Na behandeling zullen agenten zijn aangifte opnemen. Forensische Opsporing en recherche zijn bij de woning voor onderzoek.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De twee, vermoedelijk getinte, mannen waren geheel zwart gekleed. Getuigen van de overval of mensen die rond 11.00 uur in de omgeving van de Lange Water iets bijzonders hebben opgemerkt, worden verzocht om contact op te nemen met de Districtsrecherche in Arnhem op 0900-8844.

Zaterdag vond in Arnhem een woningoverval plaats aan de Dovenetellaan. De recherche gaat vooralsnog niet uit van een verband tussen beide zaken. Het onderzoek naar die overval loopt ook nog volop. Van de bewoner is inmiddels aangifte opgenomen.