Invasie van duizenden Southampton fans; Koeman scheurt achillespees in Arnhem

Geplaatst op 5 augustus 2015, om 22:52 uur

Foto: Charles MollARNHEM- Arnhem bereid zich voor op de invasie van duizenden fans in de binnenstad. De Jansplaats is compleet ingericht voor de Engelse fans.

Op donderdagavond speelt Vitesse de returnwedstrijd tegen Southampton in Gelredome voor de UEFA Europa League. De Arnhemse fans verzamelen zich zoals gebruikelijk met name op de Korenmarkt. Voor de Engelse fans is de Jansplaats ingericht. Een week geleden was het een groot feest voor beide supportersgroepen en men verwacht dat dit nu wederom het geval zal zijn.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

In Southampton kregen de Arnhemse fans een paar kroegen toebedeeld. Dat is in Engeland gebruikelijk. Fans mogen wel gewoon door elkaar heen lopen. De club van Ronald Koeman arriveerde woensdag in Nederland en werkte een training af in het Gelredome.  Tijdens de afsluitende training scheurde Ronald Koeman een achillespees en kwam op krukken het Gelredome uit.

Vitesse verwacht rond de 20000 toeschouwers.Voor de wedstrijd zullen de Engelsen onder begeleiding vanaf de Jansplaats naar het Gelredome wandelen.