Man raakt ernstig gewond in Nijmegen - GelreNieuws        

Man raakt ernstig gewond in Nijmegen

Geplaatst op 18 november 2015, om 16:50 uur

foto Roland HeitinkNIJMEGEN – In de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 00.15 uur, raakte een 37-jarige Nijmegenaar op de Hatertseveldweg ernstig gewond toen hij door nog onbekend oorzaak met zijn scooter ten val kwam. De politie is op zoek naar getuigen en vraagt hen zich te melden. In de buddyseat is een plastic tas met eten aangetroffen. De politie is benieuwd naar de herkomst van de tas met eten afkomstig van een cafetaria.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer over de Paddepoelseweg is komen aanrijden in de richting van de Groenestraat. Even verderop kwam de man ten val en raakte daarbij ernstig gewond.

Diverse passanten bekommerden zich om het slachtoffer totdat de hulpdiensten het van hen overnamen. Het slachtoffer is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De afdeling verkeersongevallen analyse deed onderzoek ter plaatse.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.