Spetterende vuurwerkshow in Dieren - GelreNieuws.nl

Spetterende vuurwerkshow in Dieren

Geplaatst op 11 december 2015, om 23:11 uur

Foto : Melvin CornelissenDIEREN– De Gelderse Vuurwerkhal in Dieren hield vrijdagavond 11 december hun 10 jarige jubileum met een spetterende vuurwerkshow. De show trok meer dan 300 mensen.

De grote vuurwerkverkoper gaf vrijdagavond een grote vuurwerkshow in Dieren. Honderden mensen kwamen af op de show en maakten er een gezellige avond van. Ook konden toeschouwers van de show genieten van de gratis poffertjes.

Volgens de vuurwerkverkoper was zijn 10 jarig bestaan niet beter te vieren dan met gezelligheid en uiteraard een spetterende show.

Vuurwerk regels 2015/2016

Om de overlast van vuurwerk te beperken mag u vuurwerk alleen kopen en afsteken op vastgestelde tijden u mag vuurwerk alleen afsteken tussen 31 december 18.00 uur en 1 januari 02.00 uur. U kunt een boete krijgen als u vuurwerk afsteekt buiten de toegestane afsteektijden. Er komt geen landelijk verbod op vuurwerk, omdat vuurwerk bij de traditie hoort van Oud en Nieuw. Wel kunnen gemeenten het afsteken van vuurwerk verbieden op bepaalde plekken. Zoals in de buurt van ziekenhuizen, dierenopvangplaatsen en kinderboerderijen. Het vuurwerk van vuurwerkwinkels met een verkoopvergunning kunt u veilig gebruiken, omdat het voldoet aan de wettelijke eisen.

 

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com