Onderzoek op politiewagen na ongeval A348 - GelreNieuws.nl

Onderzoek op politiewagen na ongeval A348

Geplaatst op 20 januari 2016, om 20:16 uur

foto: Timo Bouman/Persbureau HeitinkRHEDEN – Een politiewagen heeft mogelijk een rol gespeeld in het ongeval maandagmiddag op de A348 bij Rheden. Een vrouw van 40 en haar 8-jarige zoon uit Didam raakte toen gewond. Inmiddels zijn zij uit het ziekenhuis.

De auto van de slachtoffers is vermoedelijk met de wielen buiten het asfalt van de A348 gekomen. Na een stuurcorrectie is de auto via het talud, een aantal keren over de kop geslagen en uiteindelijk op het terrein van een pompstation van het waterschap Rijn en IJssel terechtgekomen.

Maar nu blijkt dat mogelijk een politiewagen een rol speelde dat de vrouw met de wielen buiten het asfalt was gekomen. Dat heeft een getuige aan het licht gebracht aan Omroep Gelderland en GelreNieuws. Volgens hem zou de agent direct groot alarm hebben geslagen. Onder andere een traumahelikopter kwam ter plaatse. De laatste keer dat bij een ongeval op de A348 een traumahelikopter ter plaatse kwam was december 2012.

Volgens de ooggetuige zou een politiewagen een rol hebben gespeeld bij het ongeval. De politie is nu een nieuw onderzoek gestart na de bekendmaking van deze getuige. Onder andere is de betreffende politiewagen is in beslag genomen. De auto wordt technisch onderzocht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com