Boom door midden en Audi in de prak na ongeval - GelreNieuws        

Boom door midden en Audi in de prak na ongeval

Geplaatst op 1 maart 2016, om 14:23 uur

RHF_3t8a0432KESTEREN – Op de Broekdijk met de Hoofdstraat in Kesteren is dinsdag begin van de middag een boompje doormidden gegaan nadat er een Audi personenauto tegenaan was gereden. Ook een rioleringskast moest het ontgelden.

Het gebeurde rond 13.10 uur toen de automobilist vanaf de Broekdijk kwam en de bocht miste met de Hoofdstraat. Hij reed recht door, reed een rioleringskast uit de grond -een kast die de riolering moet regelen van de naastgelegen put- uit de grond waarna meerdere verkeersborden het moesten ontgelden. De auto kwam tegen een boompje tot stilstand, die vervolgens door midden is gegaan door de botsing.

De bestuurder is gewond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is niks bekend. De brandweer heeft de boom tot de grond gelijk gezaagd. De verkeersborden en de rioleringskast zullen vervangen moeten worden.

Een vrouw die met haar hond liep op de Hoofdstraat zag het allemaal gebeuren. Ze was aan het lopen aan de overkant van de weg. Dankzij de boom heeft ze het na kunnen vertellen bij de politie.