Mercedes auto verwoest door brand in Arnhemse wijk Klarendal - GelreNieuws.nl

Mercedes auto verwoest door brand in Arnhemse wijk Klarendal

Geplaatst op 14 april 2016, om 02:04 uur

 foto: Roland HeitinkARNHEM – In de nacht van woensdag op donderdag is er een Mercedes auto verwoest door een brand in de Arnhemse wijk Klarendal. Ook een kapperszaak liep schade op, waar de auto naast geparkeerd stond.

Rond 00.50 uur werden buurtbewoners aan de Noord-Peterstraat met de hoek Hommelseweg opschikt door een harde knal. Buiten bleek er een auto in lichter laaie te staan, waarna de hulpdiensten al direct werden gebeld. De toegesnelde brandweer heeft het vuur geblust.

Door de snelheid van de brandweer Arnhem is erger voorkomen. De brand had niet veel langer hoeven duren, of het had kunnen overslaan naar de kapperszaak. Het voertuig stond naast dit pand. Drie ramen van de kapperszaak waren al gebarsten. Ook heeft de zaak schade aan de muur opgelopen door de warmte.

Een buurtbewoner heeft met zijn beveiligingscamera kunnen opnemen dat er voor de luide knal iemand rent. De politie is een onderzoek gestart en brandstichting wordt niet uitgesloten. De eigenaar van de auto zal aangifte doen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook