Gewonde vrouw bij kartbaan Duiven is medewerkster

Geplaatst op 24 april 2016, om 20:08 uur

foto: Roland HeitinkDUIVEN – De vrouw die in de nacht van zaterdag op zondag rond 1:00 uur gewond raakte tijdens het karten in Duiven is een medewerkster van de kartbaan. De vrouw moest in de nacht door de brandweer en ambulance worden bevrijd en is met een flinke hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

De eigenaar van de kartbaan Evert van de Pol bevestigd tegenover De Gelderlander dat het om een medewerkster van hen gaat. Het gaat om een 18-jarige vrouw uit Duiven met heel erg lang haar. Het haar raakte los en kwam in het kettingwiel van de kart terecht. Het is nog onbekend hoe het nu met de vrouw gaat.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De medewerkster werkte er nog niet zo lang volgens Van de Pol. Het is na sluitingstijd gebeurd. Als het werk af is gaan de medewerkers weleens een rondje karten. Normaal gesproken zit al het haar onder de helm vastgebonden maar bij haar is het losgeschoten en zodoende is haar hele lange haar in de kettingwiel terecht gekomen.

Haar haar is door de brandweer afgeknipt en de vrouw is daarna gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het is op zondagmiddag nog onbekend wat haar toestand momenteel is. “We hopend dat de wond snel heelt en ze snel weer hier komt” aldus Van de Pol.

Het incident zou geen aanleiding voor extra veiligheidsmaatregelen voor de klanten. Bij klanten zou dit niet gebeuren vanwege als zij in een kart gaan zitten het personeel hen goed controleerd op alles zoals de helm en gordel. Maar kennelijk is dit gisteren niet bij henzelf zo gebeurd.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook