Overval op Primera Arnhem mislukt - GelreNieuws.nl

Overval op Primera Arnhem mislukt

Geplaatst op 27 april 2016, om 13:25 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – Dinsdagmiddag omstreeks 16.05 uur heeft een onbekende man de Primera aan de Steenstraat in Arnhem proberen te overvallen. Op het moment van de overval waren er twee klanten in de winkel. Niemand raakte gewond en ook werd er niets buit gemaakt. De politie is op zoek naar getuigen.

De man kwam binnen en riep dat het een overval was en dat hij geld wilde. Hij dreigde de kassamedewerker met een steekvoorwerp. Er werd niet gereageerd op het verzoek van de overvaller waarop deze met onverrichte zake weer vertrok.

Er is een goed signalement van de man: Hij is ongeveer 23 jaar oud, heeft een blanke huidskleur en is 1.80/1.85 meter lang. Ook heeft hij kort en blond haar en droeg op het moment van de overval een zwarte pet met logo van FC Barcelona, een zwarte sjaal voor zijn mond, dunne handschoenen, zwarte jas en broek en had hij zwarte schoenen met witte zolen aan.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk informatie hebben die kan bijdragen tot het opsporen van de dader. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com