Politie onderzoekt steekpartij met vier gewonden in Nijmegen

Geplaatst op 27 april 2016, om 12:00 uur

foto: Roland HeitinkNIJMEGEN– In de nacht van dinsdag op woensdag zijn vier mensen gewond geraakt bij een steekpartij in een café in Nijmegen.

Het ging in eerste instantie om twee mannen uit Veenendaal van 19 en 20 jaar alsmede een 19-jarige Nijmegenaar later meldde bij het ziekenhuis een 18-jarige jongen uit Wijchen, die aangaf ook slachtoffer te zijn. Over de aard van de verwondingen kan de politie op dit moment niet zeggen. De politie was snel ter plaatse en startte direct een onderzoek. Bezoekers van enkele horecagelegenheden en mensen op een deel van de openbare weg werden gemaand te vertrekken. Door de grote hoeveelheid mensen kwamen politieagenten van buiten Nijmegen assisteren.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Een zoekactie naar de dader (of daders) heeft tot nog toe geen succes gehad. Na enkele uren werden de cafés en omgeving weer vrijgegeven. Het onderzoek is in volle gang. Zo spreekt de politie met getuigen, zodat de politie een beeld kan krijgen van wat er zich heeft afgespeeld en wat de aanleiding zou kunnen zijn geweest.

Heeft u informatie voor de politie, bel dan met 0900-8844.Wilt u anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook