Politie Duiven zoekt met helikopter naar aanhangerdief

Geplaatst op 1 april 2016, om 21:26 uur

foto: Politie DuivenDUIVEN – Vrijdagmorgen om ongeveer kwart over 7 kreeg de politie van Duiven een melding van een gestolen aanhangwagen.Deze was elders in het land gestolen.

Gelukkig had de eigenaar deze voorzien van een GPS-tracker waardoor hij kon zien waar zijn aanhanger naartoe ging. Het laatst bekende GPS signaal zou in Duiven zijn. Toen collega’s ter plaatse kwamen troffen zij de betreffende aanhanger aan. Na een gesprek met de bewoner van de aangrenzende woning werd duidelijk dat de aanhanger niet door deze bewoner was neer gezet maar door een gevluchte verdacht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Daarop is direct een groot gebied ruim afgezet in de hoop de verdachte alsnog in te kunnen rekenen. Hierna is een hondengeleider met de hond op pad geweest om te speuren, echter was er geen bruikbaar reukspoor meer voor de hond. Daarom werd, in overleg met de meldkamer, besloten de hulp van de politiehelikopter in te roepen. Daarnaast is Burgernet ook ingezet.

Helaas bleek de verdachte op dat moment al te zijn ontkomen. Echter zijn de personalia van de verdachte wel bekend en zal hij zich moeten melden op het politiebureau. Wanneer hij zich zal melden is nog onbekend. Mocht hij zich niet melden, dan komt de politie hem opzoeken.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

Foto hierboven: Politie Duiven