Echtpaar steelt pakken koffie uit Jumbo Zevenaar - GelreNieuws        

Echtpaar steelt pakken koffie uit Jumbo Zevenaar

Geplaatst op 18 mei 2016, om 22:24 uur

koffiepakkenZEVENAAR – Een 39-jarige man en zijn 37-jarige vriendin, beide wonend in Zevenaar, zijn dinsdag opgepakt nadat ze pakken koffie hadden gestolen uit de Jumbo in Zevenaar.

De diefstal vond plaats bij de vestiging aan de Oldenbarneveldtlaan. Het personeel had gebeld dat zij twee personen verdachten van de diefstal van meerdere pakken koffie. Op de beelden was te zien dat de liefhebbers van het bruine goedje met een grote tas met koffie de winkel hadden verlaten, zonder daarbij de gebruikelijke betaling te hebben verricht.

Een van de verdachten, de man, was nog in de winkel aanwezig, de andere was al uit het winkel filiaal. De man gaf aan dat het om zijn vriendin ging, die samen met het roofgoed er vandoor was gegaan. Hem werd verzocht contact op te nemen en haar te verzoeken zich te melden op het politiebureau aan de Zonegge.

Nadat het koppel inclusief voorraad cafeïne weer compleet was, is men aangehouden en overgebracht naar het bureau in Arnhem. Hier is het onderzoek verder in gang gezet. De spullen zijn weer retour winkel gegaan.

De overlastkosten bedraagt à 181 euro. ‘Dat zijn heel wat pakken koffie…’, grapt de politie op Facebook.