Man aangehouden met harddrugs in Zevenaar

Geplaatst op 15 mei 2016, om 11:32 uur

foto: Patrick ApenhorstZEVENAAR – In de nacht van zaterdag op zondag 15 mei heeft de politie in Zevenaar een 21-jarige man uit Zevenaar aangehouden die harddrugs in zijn bezit bleek te hebben.

De man zat samen met een andere man in een geparkeerde auto die met gedoofde lichten aan de Julie Postelstraat in Zevenaar stond. De politie besloot de inzittenden te controleren. Toen er gevraagd werd of de mannen drugs bij zich hadden overhandigden zij allebei een klein blokje hasj. Hierop zijn ze allebei gefouilleerd. De 21-jarige bleek een aanzienlijke hoeveelheid contant geld bij zich te hebben en overhandigde de agenten nog eens 2 xtc-pillen. Hierop is de 21-jarige aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Bij de cellengang weigerde de man in eerste instantie mee te werken aan een uitgebreidere fouillering. Na stevig aandringen liet de man uiteindelijk zijn broek zakken en kwamen er 26 envelopjes harddrugs uit zijn broek tevoorschijn.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het drugs, het geld, een duur horloge en nog wat spullen die de man in bezit had zijn in beslag genomen en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook