Bewoner bestolen van zijn hennep en wordt aangehouden in Arnhem - GelreNieuws.nl

Bewoner bestolen van zijn hennep en wordt aangehouden in Arnhem

Geplaatst op 4 mei 2016, om 11:41 uur

wietARNHEM РEen 47-jarige inwoner van Arnhem is op dinsdag 3 mei aangehouden nadat agenten in zijn woning hennep hadden gevonden. De politie kwam bij de man aan de deur na een melding van een mogelijke inbraak.

Rond 13:15 uur kwam er een melding binnen dat er zojuist twee inbrekers overlopen waren in een woning aan de Buggenumstraat in Arnhem. Agenten zijn naar de bewoner toegegaan om zijn verhaal aan te horen. Deze vertelde dat er even daarvoor twee mannen bij hem aan de deur stonden. Toen hij opendeed, zouden zij naar binnen zijn gedrongen en hem vervolgens hebben bestolen van zijn hennep. Agenten troffen op de bovenverdieping van de woning een geruimde kwekerij aan. In een andere kamer lagen gedroogde henneptoppen. Hierop is de bewoner aangehouden.

De twee mannen die de Arnhemmer hebben beroofd, zijn nog voortvluchtig. Zij zouden zijn weggereden in een zwarte Volkswagen Golf. Agenten hebben nog uitgekeken naar het voertuig, maar deze niet meer aangetroffen. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook