!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '5099625236804412'); fbq('track', 'PageView'); Bromfietsdieven aangehouden dankzij alerte getuige in Huissen - GelreNieuws        

Bromfietsdieven aangehouden dankzij alerte getuige in Huissen

Geplaatst op 13 juni 2016, om 18:27 uur

foto: Patrick ApenhorstHUISSEN – In de nacht van zondag op maandag 13 juni heeft de politie dankzij een alerte getuige twee mannen in Huissen aangehouden na een poging diefstal van een bromfiets.

Een buurtbewoner hoorde rond 02.30 uur gemompel en breekgeluiden en zag dat twee jonge mannen het stuurslot van een bromfiets probeerden te forceren aan de Langekerkstraat. Toen dit niet bleek te lukken ging het duo er vandoor. De getuige waarschuwde de politie, die meteen ter plaatse kwam en dankzij het opgegeven signalement de twee verdachten in de buurt heeft gevonden en aangehouden. Het bleek te gaan om twee 18-jarige mannen uit Haalderen en Angeren. De eigenaar van de bromfiets is gewaarschuwd, het stuur van zijn bromfiets bleek zwaar beschadigd te zijn geraakt.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De twee verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal tegen ze op wegens vernieling en poging diefstal.

Politie meteen nodig? Bel 112
Het gebeurt nog steeds regelmatig dat mensen bij een dringende melding geen 112 bellen, omdat men denkt dat dat pas mag als er levens op het spel staan. Maar 112 is er voor alle situaties waarbij het belangrijk is dat de politie direct ter plaatse komt. Want 112, daar vang je boeven mee!

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook