Eigenaar pizzeria Velp: ‘Ik ben hevig geschrokken’

Geplaatst op 12 juni 2016, om 23:30 uur

VELP – Uitbater M. Ali van de pizzeria aan de President Kennedylaan in Velp, waar vanavond de verdachte van de overval op het tankstation is gearresteerd, is hevig geschrokken wat er zondagavond allemaal is gebeurd. Ook maakt hij zich zorgen over zijn zaak.

Door: Timo Bouman

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

“Vier maanden, vier maanden heb ik de pizzeria. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik ben vreselijk geschrokken.” Even voor acht uur stond de man achter zijn toonbank wat spullen schoon te maken toen er een klant binnen kwam. “Hij bestelde een broodje en drinken en ging zitten. Het was een blanke man van ongeveer 25 jaar oud. Ik vroeg hem of hij hier uit de buurt kwam, maakte een praatje met hem” de horeca man maakte de bestelling klaar. “opeens hoorde ik sirenes. Ze reden voorbij. Een minuut stonden er politiemensen met hun pistool in hun hand te schreeuwen. Ze hadden hun pistool op de man gericht en schreeuwde dat hij moest gaan liggen”.

Zorgen
De eigenaar van de pizzeria vertelde dat hij zich vooral zorgen maakte over de reputatie van zijn zaak. “Ik heb de zaak nu vier maanden, voordat ik hier begon stond de zaak niet goed bekend. Vroeger is er vaker politie geweest, er gebeurde hier dingen die niet goed waren” verteld de man. “Ik kom uit Apeldoorn, dat de pizzeria in de buurt zo slecht bekend stond, dat wist ik. Ik probeer te laten zien dat ik het wel goed doe”

Ali maakt zich grote zorgen dat het incident van zondagavond niet goed is voor de reputatie van zijn zaak.”Ik probeer het zo goed te doen…” zucht Ali “Ik ben heel erg geschrokken, weet nog niet goed wat mij is overkomen.” Als ik hem bedank voor zijn reactie, geef ik hem een compliment over zijn zaak. Ali begint te stralen “ik doe mijn best, meer kan ik niet doen”

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook