Buschauffeur in Arnhem mishandeld bij verkeersruzie

Geplaatst op 30 juni 2016, om 13:20 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – Bij een verkeersruzie woensdagmiddag in de Arnhemse wijk Geitenkamp is een buschauffeur van een lijnbus mishandeld. De chauffeur raakte daardoor lichtgewond. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

De chauffeur wilde woensdagmiddag omstreeks 13:45 uur de halte op de Fokke Noordhoffstraat nabij de Sperwerstraat passeren. De doorgang werd echter belemmerd door een geparkeerde auto. Toen de chauffeur de bestuurder aansprak ontstond een woordenwisseling waar de automobilist de bus in liep. Toen de chauffeur de man naar buiten wilde werken sloeg de automobilist hem. Daarop verliet de man de bus om vervolgens de chauffeur nog te bedreigen. De chauffeur besloot om erger te voorkomen weg te rijden en meldde zich later bij de politie.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Volgens de chauffeur ging het om een man van tussen de 25 en 35 jaar oud met een slank postuur. Hij was ongeveer 1.90 m lang en had kort grijs haar en diverse tatoeages op zijn armen en in zijn hals. Getuigen die iets van het voorval hebben gezien of gehoord of zij de weten wie de automobilist is worden gevraagd zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook gebruik maken van het meldingsformulier op de website politie.nl

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook