Gewonden bij ongeval met twee fietsers in Arnhem - GelreNieuws.nl

Gewonden bij ongeval met twee fietsers in Arnhem

Geplaatst op 8 juni 2016, om 18:14 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – Op de kruising van het Rijnwaalpad met de Elvis Presleystraat in Arnhem heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee fietsers. Ze zijn beide hierbij gewond geraakt.

Één van de fietsers kwam vanaf de Elvis Presleystraat een trappetje afgereden waarbij hij het Rijnwaalpad kruiste. Direct nadat hij het trappetje afreed ging het mis en kwam hij in botsing met een andere fietser. Beide kwamen hard op de grond terecht waarna de hulpdiensten zijn gebeld. De politie en twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen.

Gevaarlijk
Een fietser reed het trappetje af waarna hij op het Rijnwaalpad kwam en de botsing volgde. Veel mensen fietsen daar het trappetje af terwijl ze er totaal geen zicht hebben wat er rechts of links op het Rijnwaalpad aankomt, aldus buurtbewoners. Dezelfde buurtbewoners geven aan dat ze al regelmatig over deze situatie geklaagd hebben bij de gemeente omdat het er te gevaarlijk is. Volgens deze buurtbewoners is er nog steeds te weinig veranderd en zijn ze erg bang dat het binnenkort nog erger mis gaat.

Van één van de fietsen is de voorvork volledig afgebroken. Deze fiets mocht tijdelijk worden gestald bij buurtbewoners. Ook is één van de slachtoffers is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het andere slachtoffer is door familie naar het ziekenhuis gebracht.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook