Man overvallen in eigen woning in Apeldoorn

Geplaatst op 20 juni 2016, om 11:47 uur

foto: 112VandaagAPELDOORN – In de nacht van zondag op maandag 20 juni is de bewoner van een woning aan de Canadalaan in Apeldoorn overvallen in zijn woning. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar tips en getuigen.

De politie werd om 03.15 uur gebeld over de overval, die kort daarvoor plaatsgevonden had. De man werd wakker en zag dat er een aantal onbekende gemaskerde mannen in zijn slaapkamer stonden.

De mannen zijn er in ieder geval met een sieraad vandoor gegaan, het is nog niet helemaal duidelijk of er verder nog iets weggenomen is, dat wordt nog onderzocht. De bewoner is niet gewond geraakt. Ook is nog niet duidelijk hoe de overvallers in de woning gekomen zijn en hoe ze gevlucht zijn.

Het overvallenteam van de politie heeft direct een uitgebreid onderzoek ingesteld, inclusief sporenonderzoek in de woning en er volgt ook een buurtonderzoek.

Tips
Heeft u afgelopen nacht verdachte personen of voertuigen gezien op of in de omgeving van de Canadalaan in Apeldoorn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook