VIDEO: Man slaat door dakraam bij verkeersruzie A12 - GelreNieuws.nl

VIDEO: Man slaat door dakraam bij verkeersruzie A12

Geplaatst op 16 juni 2016, om 13:07 uur

foto: DumpertARNHEM – Op Dumpert staat sinds donderdagochtend een filmpje van een verkeersruzie op de A12. Bij de verkeersruzie die ontstaan is, heeft één bestuurder de andere bestuurder door zijn dakraam geslagen.

De vechtpartij vindt plaats op de afrit van de snelweg A12 bij knooppunt Velperbroek. Op deze video is te zien hoe het slachtoffer met zijn Volkswagen achter een rij wachtende auto’s stil staat. De bestuurder van de Mercedes achter deze man stuurt zijn wagen naar het midden van de weg en stopt zijn auto naast de auto van het slachtoffer.

Geraakt
De Mercedes bestuurder, een oudere man met een zonnebril op, stapt vervolgens uit en loopt woedend naar de auto van de andere bestuurder en begint door het geopende dakraam op de bestuurder in te slaan. De bestuurder van de Volkswagen lijkt meerdere malen geraakt te worden, ook weet hij wel meerdere klappen af te weren.

Niemand grijpt in
Ondertussen stappen nog twee mensen uit de Mercedes, een andere oudere man die zich grotendeels afzijdig houdt en een vrouw die de boze man probeert weg te trekken. Het gat over het geheel een halve minuut door waarna de boze man naar de andere kant loopt om daar de portieren open probeert te trekken. Dit likt niet omdat ook deze deuren op slot zitten. De bestuurder ziet daarop kans schoon om weg te rijden en stuurt daarom om iedereen heen en rijd snel weg. Opvallende is dat er niemand van de achterop wachtende bestuurders ingrijpt.

Het is volgens de politie nog onbekend of er aangifte is gedaan en wat de aanleiding voor deze ruzie was, dit meldt De Gelderlander.

Wat er precies gebeurd kunt u in onderstaande video van Dumpert bekijken.