Arnhemmer (35) verwond door mes op de Nelson Mandelabrug

Geplaatst op 19 juli 2016, om 12:57 uur

foto: Persbureau HeitinkARNHEM – Een 35-jarige Arnhemmer is maandagnacht in zijn woonplaats gewond geraakt nadat hij door onbekenden was aangevallen en verwond met vermoedelijk een mes. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht maar buiten levensgevaar. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

Een passant trof het slachtoffer even na middernacht op de Nelson Mandelabrug aan en waarschuwde de hulpdiensten. Volgens het slachtoffer was hij kort daarvoor door drie mannen aangevallen en kennelijk gestoken met een mes. De gewonde Arnhemmer is naar het ziekenhuis gebracht waarna hij na behandeling weer naar huis kon.

Verdachten
Van de daders is tot nu toe bekend dat het gaat om drie mannen van tussen de 20 en 25 jaar oud en ongeveer 1.70 tot 1.85 lang. Een van hen droeg een groen trainingspak, de tweede een zwart shirt en witte broek en de derde een rode trui. Een van hen was kaal geschoren. Allen spraken Nederlands met een buitenlands accent. Getuigen, die iets van het voorval hebben gezien of wellicht weten om wie het gaat worden gevraagd zich te melden. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of via het tipformulier op de website www.politie.nl