Man zoekt hulp op A12 na dodelijke crash bij Oosterbeek - GelreNieuws.nl

Man zoekt hulp op A12 na dodelijke crash bij Oosterbeek

Geplaatst op 17 juli 2016, om 05:17 uur

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkOOSTERBEEK [VIDEO] – Op de A12 van Arnhem naar Ede heeft in de nacht van zaterdag op zondag ter hoogte van Oosterbeek een dodelijke crash plaatsgevonden. Het autowrak lag onderaan het talud. De bestuurder ging de snelweg op om hulp te vragen aan voorbijgangers.

De eerste meldingen kwamen rond 00.45 uur binnen van voorbijgangers die op de A12 een man onder het bloed hebben zien staan. Al snel kwam de volgende melding binnen dat het een zeer ernstig ongeval betrof. Hulpdiensten schaalde groots op, onder andere een traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen.

De auto is van de weg geraakt en vervolgens gelanceerd, nadat die een boom had geraakt. De bijrijder, een vrouw, kwam ter plaatse om het leven. De bestuurder van de auto is na het ongeval hulp gaan zoek bij de weggebruikers op de A12. De auto lag onderaan het talud, enkele meters naar beneden.

De man is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kon nog niet vertellen hoe ernstig hij er aan toe is. Twee rijstroken waren urenlang afgesloten vanwege het ongeval. De politie start een onderzoek.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com