Kom zaterdag naar de opendag bij politiebureau bij Dieren - GelreNieuws.nl

Kom zaterdag naar de opendag bij politiebureau bij Dieren

Geplaatst op 16 september 2016, om 12:55 uur

foto: Roland HeitinkDIEREN – De politie van Dieren houdt op zaterdag 17 september tussen 11:00 uur en 15:00 uur een opendag. Dit doen ze op hun politiebureau aan de Hogestraat 11 in Dieren

Zaterdag krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met het wijkteam van de politie. Ook heeft de politie een leuk programma samengesteld waarmee een indruk wordt gegeven wat het politiewerk allemaal inhoudt en wat het wijkteam van Dieren tijdens een dienst doet.

Demonstraties
Omdat de politie vaak samenwerkt met andere hulpverleners, is er ook een volledig uitgeruste ambulance aanwezig. Het ambulancepersoneel kan u hier alles over vertellen. Verder geeft een van de wijkagenten een leuke presentatie over zijn werk. Ook wordt er een demonstratie gegeven met een politiehond en laat de politie zien hoe de politie in bepaalde situaties optreed.

Meerijden
Natuurlijk zijn er deze dag ook voertuigen van de politie te bekijken. U ziet en hoort ze vaak op de openbare weg, echter kunt u nu zien hoe ze er van binnen uitzien. Ook kunt u ervaren hoe het is om een veiligheidsvest te dragen, hoe ziet de uitrusting van de politie eruit en wat je er mee kan. De politie biedt ook een ritje in een politiewagen voor de kinderen aan samen met een agent waarbij ze met zwaailicht en sirene rijden.

Ook zal een fotograaf van GelreNieuws een uitgebreide fotoreportage maken.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook