Meerdere meisjes lastig gevallen door man in Klarenbeek

Geplaatst op 21 september 2016, om 12:22 uur

foto: 112VandaagKLARENBEEK – De politie meldde afgelopen vrijdag dat er een onderzoek loopt naar een incident in Klarenbeek waarbij een meisje van haar fiets getrokken was. De politie riep getuigen op zich te melden. Na dit bericht kwamen er nog enkele meldingen binnen van meisjes die ook op een of andere manier lastig gevallen zijn, zo meldt de politie Apeldoorn op Facebook.

Of het bij deze meldingen steeds om dezelfde man gaat is nog niet met zekerheid te zeggen, dit wordt onderzocht door de politie. De politie benadrukt dat meisjes die lastig gevallen worden meteen 112 mogen bellen om de politie te alarmeren. Ook vraagt de politie om, als het lukt, een foto te maken van de man als hij weer gesignaleerd wordt.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Maandag 12 september
Een meisje blijkt rond 07.00 uur langs Kanaal-Zuid, ter hoogte van het viaduct van de A50, bij haar arm gepakt te zijn door een oudere man met een onverzorgd uiterlijk. Het meisje fietste hard door, waarna de man nog een stukje achter haar aan gefietst is.

Donderdag 15 september
Deze dag vond het incident in Klarenbeek plaats. Tussen 09.30 en 09.40 uur fietste een meisje langs het kanaal. Ter hoogte van het kruispunt van Kanaal Zuid met De Welvaart, werd zij door een oudere man met onverzorgd uiterlijk van de fiets getrokken, waardoor ze ten val kwam. Fietsende voorbijgangers hebben de man weggejaagd. Hij fietste vervolgens weg richting Klarenbeek.

Vrijdag 16 september
Een meisje is rond 07.15 uur, bij de brug van Loenen naar Klarenbeek, waar ze op een vriendin stond te wachten, aangesproken door een man die vroeg of ze met hem mee wilde gaan. Het meisje weigerde uiteraard en is weggefietst.

Maandag 19 september
Een onbekende man heeft langs Kanaal-Zuid, ter hoogte van de Kuipersdijk, ’s morgens foto’s gemaakt van fietsende meiden op weg naar school.

De politie is in de tussentijd zeer alert op dit soort meldingen en zijn volop bezig om te achterhalen om wie het zou kunnen gaan. Mocht u meer informatie hebben, bel dan de politie op 0900-8844. Bij spoed bel direct 112.