Meisje (15) betast door onbekende man in Doornspijk

Geplaatst op 22 september 2016, om 13:28 uur

foto: Patrick ApenhorstDOORNSPIJK – Woensdagavond 21 september is een 15-jarig meisje uit Doornspijk betast door een onbekende man. De politie is op zoek naar getuigen.

Het voorval vond woensdagavond rond 20:30 uur plaats op de Bovenweg in Doornspijk, ter hoogte van de Badweg. Het meisje fietste over de Bovenweg en de man kwam de Badweg uit fietsen. Tijdens het fietsen trok de man het meisje ineens aan haar haren. Het meisje moest daardoor stoppen, waarna de man haar betast heeft.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Signalement
Het meisje is vervolgens hard weggefietst, waarna de dader ook wegfietste, vermoedelijk in de richting van ’t Harde. Het ging om een negroïde man, ongeveer 1.90m – 1.95m lang met een tenger postuur. De man droeg een lichtblauwe jas en fietste op een damesfiets zonder verlichting.

De politie is snel gealarmeerd en heeft nog gezocht naar de man, maar hem niet meer aangetroffen. Ook is er een Burgernetactie uitgegaan over het incident, waar diverse reacties op binnen kwamen. De verdachte is op dit moment nog niet opgespoord. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en is benieuwd of iemand iets gezien heeft van het voorval, of de man gezien denkt te hebben.

Tips?
Heeft u iets gezien, of weet u op basis van het signalement wie de man zou kunnen zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan ook, via 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook