Verkeerschaos op Gelderse wegen na ongevallen, ruim 50 kilometer file

Geplaatst op 2 september 2016, om 15:25 uur

GELDERLAND – Op de snelwegen in geheel Gelderland staan veel flinke files die het gevolg zijn van het dodelijk ongeval op de A12 bij Arnhem en een ongeval op de A30 bij Barneveld. Er staat ruim 50 kilometer file op de Gelderse wegen.

De files staan op de A12 waar een ongeval is gebeurd tussen knooppunt Waterberg en Grijsoord. Die snelweg was rond 11:45 uur volledig afgesloten in beide richtingen. Om 12:45 uur zijn drie van de zes rijstroken zijn weer vrijgegeven. Één rijstrook richting Duitsland is weer open ter hoogte van ongeval en twee in de richting van Utrecht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Snelwegen
Ook op andere snelwegen zoals de A50 tussen Heteren en knooppunt Waterberg staat ook stilstaand verkeer door het ongeval op de A12. Ook was er een autobrand op de A12 bij Arnhem ter hoogte van de afslag Arnhem-Noord.

ZIE OOK: Dodelijk ongeval op A12 bij Arnhem, veel files tot gevolg

Op de A30 bij Barneveld is er ook een heftig ongeval gebeurd. Daardoor is daar de snelweg deels afgesloten door dit ongeval. In totaal staat in heel Gelderland ruim 50 kilometer file, ook de binnendoorwegen lopen vast. Op de N325 is ook langzaam rijdend verkeer tussen Huissen en knooppunt Velperbroek richting de A12.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

Bron foto: ANWB.nl/verkeer