Busje brandt aan de voorkant uit in Duiven

Geplaatst op 6 oktober 2016, om 14:33 uur

foto: Charles MollDUIVEN – Bij een autobrand aan de Westsingel in Duiven is een auto flink beschadigd geraakt. De auto vloog in brand tijdens het rijden.

Een toevallig passerend busje van de brandweer heeft omstreeks 14:00 uur een eerste bluspoging gedaan maar dit hielp niet veel. In dit busje worden brandweermannen of materiaal vervoerd en zit dus geen water of ander blusmateriaal aan boord. Daarop werd het echte blusvoertuig van de brandweer Duiven met spoed gealarmeerd. Zij zijn ter plaatse gekomen en hebben de brand geblust.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De eigenaar heeft, samen met de man van de brandweer, zo veel mogelijk spullen uit het busje proberen te redden door deze uit het voertuig te halen. Echter konden ze niet voorkomen dat de auto flink beschadigd raakte en vermoedelijk total loss is.

Opnieuw brand
Het voertuig zou worden afgesleept door de berger. Echter toen de berger ter plaatse was en het busje wilde afslepen, vatte de wagen weer vlam en is de brandweer omstreeks 14:45 uur wederom opgeroepen. Zij hebben de brand die zich aan de onderkant bevond wederom geblust. Daarna is de auto alsnog afgesleept door de berger.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook