Jongen (16) gewond na straatroof met geweld in Arnhem

Geplaatst op 17 oktober 2016, om 14:29 uur

ARNHEM – Een zestienjarige jongen uit Arnhem is zondagavond in de wijk Monnikenhuizen in zijn woonplaats met geweld beroofd. Het slachtoffer is daarbij gewond geraakt. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer was samen met een kameraad rond 21.00 uur op weg naar huis. Ze liepen vanaf de Thomas à Kempislaan via een bospad richting Monnikensteeg. Vlakbij de Monnikensteeg werd de Arnhemmer door een onbekende aangevallen en mishandeld. De kameraad probeerde de Arnhemmer te ontzetten maar zijn belager zag kans er met een sieraad vandoor te gaan. Tijdens het gevecht moet de dader ook letsel hebben opgelopen. Het slachtoffer had onder meer een gebroken neus opgelopen en moest naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Getuige? Neem contact op!
De dader zou een jongen of man zijn die een jack met capuchon droeg. Onder de capuchon droeg hij een pet. Verder zou hij breed lopen en met ‘O’-benen. Hij was weggerend richting Bosweg. Getuigen die iets van het voorval hebben gezien of gehoord of die meer informatie hebben worden verzocht contact op te nemen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook