(advertorial) Welkom bij DekaMarkt World of Food

Geplaatst op 28 november 2016, om 13:50 uur

afbeelding_wof_doetinchemVanaf 30 november heten supermarktmanager Michel van Amrooij en zijn team je van harte welkom bij DekaMarkt World of Food, Stationsstraat 44 in Doetinchem.

Hier wordt boodschappen doen een extra beleving. Ervaar zelf een wereld van verschil en laat je verrassen door ambachtelijk vakmanschap, verfijnde smaken, optimale service en nieuwe en alledaagse producten van de beste kwaliteit voor een voordelige prijs.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

“Wij zijn heel trots dat de derde vestiging van DekaMarkt World of Food opent in Doetinchem. Wij hebben er heel erg naar toegeleefd en gaan met veel plezier aan de slag. Graag nodigen we je uit om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe winkel tijdens de feestelijke opening op woensdag 30 november om 9.00 uur. Naast zeer scherpe aanbiedingen zullen er tal van activiteiten plaatsvinden in en rond de winkel.”

Bovendien maak je kans op een reis naar New York! Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een gratis kraskaartje met een unieke code. Vul hier je unieke codes in en doe mee met de loting! Je kan zo vaak meedoen als je wilt!

Ontdek World of Food in Doetinchem en ervaar zelf het verschil!