Politie zoekt getuigen van ernstig zedenmisdrijf in Zelhem

Geplaatst op 20 november 2016, om 15:49 uur

ZELHEM – De politie is op zoek naar getuigen in een ernstige zedenzaak die zich zaterdagavond laat in Zelhem heeft afgespeeld. Een vrouw fietste over de Boeninksteeg toen ze overmeesterd werd door een man.

Het slachtoffer is een vrouw van middelbare leeftijd uit Zelhem. Ze werd rond 23.40 uur overmeesterd door de man en in de struiken getrokken. De dader gebruikte hierbij veel geweld. Om het onderzoek goed te kunnen doen en om het slachtoffer te beschermen wil de politie op dit moment niet meer kwijt over wat er precies heeft plaatsgevonden.

Onderzoek

De politie werd even na middernacht gebeld. Er is meteen onderzoek gestart aan de Boeninksteeg op de plek waar het zedenmisdrijf zich heeft afgespeeld. Andere agenten hebben zich over het slachtoffer ontfermd, zij is naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Verdachts
Wie heeft er zaterdagavond laat iets verdachts gezien rond de Boeninksteeg? De politie doet een beroep op inwoners van Zelhem en toevallige voorbijgangers die iets gezien kunnen hebben. Er is ook een signalement van de dader, misschien dat u hem herkend en de politie informatie kunt geven over zijn identiteit.

Signalement
De dader is een man van ongeveer 20 jaar oud. Hij is iets kleiner dan 1.70m. Hij heeft een licht Aziatisch voorkomen. De man heeft een glad gezicht, donker haar dat aan de zijkanten is opgeschoren.

Kunt u de politie helpen bij dit onderzoek? Deel uw informatie via 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven kan dat ook via 0800-7000

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook