Arrestatie verricht in onderzoek naar dode vrouw Ede

Geplaatst op 9 november 2016, om 16:42 uur

Edenaar (20) opgepakt in zaak dood 19-jarige vrouwEDE – In het grootschalige onderzoek naar de dood van een 19-jarige vrouw in Ede heeft de politie een verdachte aangehouden. Dat gebeurde woensdag aan het einde van de ochtend.

Op dinsdagavond kreeg de politie een melding dat een vrouw in een huis aan de Agnietenlaan in Ede zwaargewond was geraakt. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar konden de vrouw niet meer redden. Ze overleed ter plaatse.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Man uit Ede aangehouden
De politie startte meteen met een groot onderzoek en gaat uit van een misdrijf. Er werden gisterenavond en vannacht sporen onderzocht. Op basis van de informatie die er nu is, heeft de politie een 20-jarige man uit Ede aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 19-jarige vrouw. Op dit moment kan de politie nog niet zeggen wat de relatie tussen de verdachte en het slachtoffer is. Dat wordt nog onderzocht. De verdachte wordt gehoord over zijn mogelijke betrokkenheid. Daarnaast zal er ook in zijn huis naar sporen gezocht worden.

Met de aanhouding van de verdachte is de zaak niet rond, de oproep voor getuigen blijft dan ook nog gelden. In het huis van het slachtoffer wordt naar verwachting vandaag en morgen nog onderzoek gedaan.