Leerling op school in Arnhem in nek gestoken - GelreNieuws        

Leerling op school in Arnhem in nek gestoken

Geplaatst op 9 november 2016, om 15:58 uur

foto: Roland HeitinkARNHEM – Een leerling van scholengemeenschap Mariëndael in Arnhem heeft woensdagmiddag een andere leerling in zijn nek gestoken gestoken. De politie bevestigd tegenover GelreNieuws dat er een mishandeling heeft plaatsgevonden op deze school.

Dat de leerling heeft neergestoken komt vanuit een mail die de school heeft gestuurd naar de ouders van de leerlingen, aldus Omroep Gelderland. Volgens de school vallen de verwondingen mee, maar het slachtoffer is wel ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is in zijn nek gestoken. Waarom dit is gebeurd, is nog onbekend. Volgens de school is alles weer veilig.

Volgens directeur Edward Elenga hebben de rest van de leerlingen waarschijnlijk weinig meegekregen van het incident, aldus Omroep Gelderland. ‘Het gebeurde in een deel van een hal waar op dat moment weinig leerlingen waren. Daarna hebben we gezorgd dat iedereen er uit de buurt bleef en de ambulancemedewerkers rustig hun werk konden doen. Morgen kijken we op school of leerlingen de behoefte hebben om er over te praten.’

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De dader is aangehouden en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook