Overleden Mischa (21) uit Rheden had net zijn diploma gehaald - GelreNieuws        

Overleden Mischa (21) uit Rheden had net zijn diploma gehaald

Geplaatst op 5 december 2016, om 06:30 uur

mischaRHEDEN – De 21-jarige jongeman waarvan zondagochtend het lichaam werd gevonden in het Overijsselse Hengevelde, blijkt te gaan om Mischa uit Rheden. Het dorp is voor de twee keer in korte tijd opgeschrikt door het overlijden van een jong persoon.

Die zondagochtend rond 09:15 uur kreeg de politie melding van het aantreffen van de man in een naastgelegen weiland bij het cultuurcentrum in de Bretelerstraat. Het slachtoffer was onderdeel van een gezelschap dat daar zaterdagavond een feest bijwoonde.

Al snel werd het bekend dat het om Mischa ging. De politie heeft onderzoek gedaan en daaruit blijkt dat hij is overleden aan een noodlottig ongeval. Vanwege de privacy doet de politie verder geen mededelingen over de exacte doodsoorzaak. Twee weken geleden, ook op een zondagochtend, kwam de 23-jarige Niek uit Rheden door een noodlottig ongeval om het leven.

Op de Facebook timeline van Mischa stromen de condoleances binnen. Hij was pas vorige week 21 jaar geworden en een paar dagen daarna heeft hij zijn diploma gehaald voor beveiliging.