Politie zoekt specifieke getuigen van steekpartij Nijmegen

Geplaatst op 16 december 2016, om 16:33 uur

NIJMEGEN – In het onderzoek naar een steekpartij op woensdagavond 7 december in Nijmegen is de recherche op zoek naar enkele specifieke getuigen.

Woensdagavond 7 december rond 23.15 uur werd een 46-jarige Nijmegenaar tijdens een ruzie gestoken door een tot dusver onbekende man op de Van Welderenstraat in het centrum van Nijmegen. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen maar is buiten levensgevaar.

Fietser en inzittenden auto
In het onderzoek aan de hand van onder meer camerabeelden blijkt dat er rond het tijdstip van de steekpartij meerdere omstanders getuige moeten zijn geweest. Zo zijn er de inzittenden van een zilverkleurige personenauto, merk Peugeot 206, die ter hoogte van Arksteestraat / Van Welderenstraat stonden te wachten. Deze stond met de alarmlichten aan. Ook is er iemand op de fiets die vanaf de Van Welderenstraat de Arksteestraat inreed op het moment dat de dader daar na de steekpartij in rende.

Deze getuigen kunnen belangrijke informatie hebben die kan helpen de dader op te sporen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier op de website van de politie.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook