Bestuurder tientallen meters weg geslingerd bij ongeluk op A15

Geplaatst op 19 januari 2017, om 23:10 uur

foto: Jeffrey SlendebroekBEMMEL – Op de A15 ter hoogte van Bemmel heeft een zwaar ongeval plaatsgevonden. Hierbij is een auto meerdere keren over de kop geslagen en zwaar beschadigd geraakt. De bestuurder uit de auto geslingerd en is zwaargewond geraakt.

Het eenzijdige ongeval gebeurde omstreeks 21:15 uur. De brandweer en meerdere ambulances zijn direct met spoed opgeroepen. De auto kwam uit de richting van Nijmegen en kwam ter hoogte van Bemmel door nog onbekende oorzaak in de berm terecht. De auto is daarna ongeveer 20 meter door de middenberm gereden waarna die meerdere keren over de kop vloog. Hierna is de auto op de weghelft van de tegenliggers tot stilstand gekomen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Zwaargewond
De bestuurder, een man, was tijdens het over de kop vliegen uit zijn Ford Cabrio geslingerd en tientallen meters weg geslingerd. Hij is hierbij in de bosschage gevonden waarna hij door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel is gestabiliseerd. Hij is vervolgens zwaargewond naar het ziekenhuis is overgebracht.

De auto is zwaar beschadigd geraakt en is total loss. Deze is daarna afgesleept door een bergingsbedrijf. De snelweg A15 was enige tijd afgesloten in de richting van Tiel.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook