Politie zoekt persoon met filmpje van begin grote brand Lent - GelreNieuws.nl

Politie zoekt persoon met filmpje van begin grote brand Lent

Geplaatst op 5 januari 2017, om 14:20 uur

foto: Roland HeitinkNIJMEGEN – De politie is volop bezig met het onderzoek naar de brand van de supermarkt van Jan Linders gelegen aan de Frankrijkstraat in Lent.

Oudjaarsavond ontstond nabij de supermarkt van Jan Linders brand die uiteindelijk ontaarde in een grote brand waarbij de supermarkt en een aantal woningen ernstig werden beschadigd. Tijdens de brand werden alle bewoners geëvacueerd. Niet alle bewoners konden na de brand terug naar hun woning.

Diezelfde avond werd al met diverse getuigen gesproken. De politie wil graag in contact komen met een getuige die volgens een andere getuige een filmpje op zijn telefoon had laten zien van het ontstaan van de brand. De eigenaar van de telefoon zou mogelijk een getint uiterlijk hebben. De politie zou hem graag willen spreken.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van het ontstaan van de brand. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Lees ook: Bewoners geevacueerd bij grote brand bij Jan Linders Nijmegen Lent