17 februari met de politie Velp op stap via Facebook volgdienst

Geplaatst op 11 februari 2017, om 13:45 uur

RHF_0209171668VELP– Een middag en avond lang op de voet volgen wat de politie allemaal doet? Agenten Taco en Wilfred van politie Velp bieden vrijdag 17 februari van 15:00 tot 23:00 uur die mogelijkheid via een ‘live volgdienst’ op Facebook. 

Tijdens de dienst geven ze alle meldingen, voor zover mogelijk, op de Facebookpagina weer. Bewoners kunnen ook meldingen of andere suggesties op de pagina zetten of privé berichten. De agenten Taco en Wilfred proberen deze mee te nemen in hun dienst. De pagina is niet bedoeld om noodgevallen te melden. Daarvoor is 112 het aangewezen kanaal.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Meer inzicht
Het politieteam wil met de ‘live volgdienst’ belangstellenden meer inzicht geven in zijn werkzaamheden. Wie op Facebook bij het evenement op ‘aanwezig’ klikt, ontvangt die middag en avond alle updates met foto’s en informatie van het team in zijn tijdlijn.

De politie geeft steeds vaker een digitaal kijkje achter de schermen. In diverse regio’s in het land zijn de afgelopen tijd al ervaringen opgedaan met live volgdiensten op Facebook.

Facebookpagina
De politie Velp vraagt met regelmaat de hulp van de burger of laat zien waar zei de afgelopen dienst mee bezig zijn geweest. Like de politie Velp op Facebook om op de hoogte te blijven van hun laatste berichten.